Ontbijt- en brunchbuffetten
Vier uw feestelijkheid bij ons met een lekker ontbijt of een uitgebreide brunch. We zetten een lange buffettafel voor u klaar waar we de gerechten voor u klaarzetten. Hieronder vindt u onze verschillende arrangementen.
Ontbijtbuffet
€19,50 per person vanaf 20 personen
-
Koffie/thee (2 p.p.)
-
Melk en verse jus d’orange
-
Diverse soorten brood en croissants
-
Kaas, ham en rosbief
-
Jam, hagelslag, pindakaas en boter
-
Eieren naar keuze
-
Gerookte zalm
-
Rundvleessalade
-
Pannenkoeken
-
Yoghurt
-
Vers fruit
Brunchbuffet 1
€24,50 per persoon vanaf 20 personen
-
Koffie/thee (2 p.p.)
-
Melk en verse jus d’orange
-
Soep naar keuze
-
Diverse soorten brood, luxe broodjes en stokbrood
-
Kaas, ham, rosbief en ardennerham
-
Rundvleessalade
-
Hollandse aardappelsalade
-
Boerenomeletten
-
Vleeskroketten
-
Getrancheerde procureur met pepersaus
-
Gerookte zalm
-
Groene salade met geitenkaas
-
Aardbeienmousse of custardpudding met slagroom
Brunchbuffet 2
€34,50 per persoon vanaf 20 personen
Ontvangst van de gasten met een glas prosecco of kir royal
***
Het buffet bestaat uit:
-
Onbeperkt koffie en thee
-
Melk en verse jus d’orange
-
Keuze uit groentesoep of soep van het seizoen
-
Diverse soorten brood, luxe broodjes en stokbrood
-
Kaas, ham, rosbief en ardennerham
-
Gevulde kipfilet met mozzarella en pesto
-
Gehaktballetjes in pindasaus
-
Luxe visschotel met diverse soorten vis
-
Waldorfcocktails
-
Groene salade met geitenkaas
***
Feestelijk dessert van de chef
Brunchbuffet all-in
€60,- per persoon vanaf 20 personen
Tijdens dit 4 uur durende programma zal het u en uw gasten aan niets ontbreken. Al uw zorgen worden uit handen genomen. Het arrangement is inclusief alle dranken, met uitzondering van buitenlands gedistilleerde dranken en speciaalbieren.
12:00 uur
Ontvangst met koffie en macarons
12:45 uur
Aan alle gasten wordt een mimosa (prosecco met verse jus) geserveerd om het buffet feestelijk mee te openen
13:00 uur
Het brunchbuffet bestaande uit:
-
Melk en verse jus d’orange
-
Keuze uit groentesoep of soep van het seizoen
-
Diverse soorten brood, luxe broodjes en stokbrood
-
Kaas, ham, rosbief en ardennerham
-
Ardennerham met meloen
-
Caprese salade
-
Visschotel met diverse soorten vis
-
Garnalencocktails
-
Waldorfcocktails
-
Saté met pindasaus
-
Friet met mayonaise
-
Groene salade met geitenkaas
-
Getrancheerde procureur
-
Gemarineerde kipfilet met champignonroomsaus
-
Hollandse aardappelsalade
15:00 uur
Feestelijk dessertbuffet bestaande uit:
-
Crème brûlée
-
Brownies
-
IJsje van de chef
-
Panna cotta
15:30 uur
Afsluiting met koffie of thee met boterkoek